Nabídka Kolpingovy rodiny Velká Bíteš firmám a okolním obcím

Kolpingova rodina ve Velké Bíteši se rozhodla zakoupit skákací hrad, který bude na akcích pro děti a rodiny ve Velké Bíteši pravidelně využíván. Vybrali jsme - skákací hrad Peter Pan. Jedná se o jednoduchý hrad bez zbytečných ozdob (viz foto), ale v provedení z pevné pogumované látky, rozměr 4,5x5,5m. Jeho cena je cca 50 000 Kč bez. DPH i s ventilátorem. Nyní oslovujeme firmy, ale i okolní obce s žádostí o příspěvek na tento hrad. Jeho provozovatelem a vlastníkem bude Kolpingova rodina Velká Bíteš s tím, že hrad budeme zapůjčovat i na další akce pro děti ve Velké Bíteši a okolí (např. mateřským školkám a dalším organizacím).

Obcím, které přispějí alespoň částkou 5 000 Kč, nabízíme bezplatné zapůjčení hradu na akce pro děti (např. dětské odpoledne, pouť ap.) po dobu 6 let. Při průměrné ceně pronájmu 2 500 Kč za skákací hrad na jeden den je to velmi výhodná nabídka. Budeme velmi vděčni, pokud se na hrad rozhodnete přispět. V případě zájmu prosím kontaktujte Ludmilu Fatěnovou nebo můžete přímo přispět na náš účet. Rádi s Vámi též uzavřeme darovací smlouvu, nebo případně smlouvu o dlouhodobém pronájmu, kde bude uvedeno, že za částku 5 000 Kč si můžete hrad půjčovat na základě předchozí domluvy po dobu 6 let.

Věřím, že Vás naše nabídka zaujme a těším se na spolupráci.

Za Kolpingovu rodinu Velká Bíteš

Mgr. Ladislav Koubek, předseda

Mgr. Ludmila Fatěnová, statutární zástupce

Naše údaje:

Kolpingova rodina Velká Bíteš, Lánice 63, Velká Bíteš, 595 01. IČ: 488 99 623, bankovní spojení: Poštovní spořitelna, č. ú. 223448486/0300. Variabilní symbol při příspěvku na hrad: 777. Statutární zástupce: Mgr. Ludmila Fatěnová, 737 051 317, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.